Pôvod: Čína
Sečuánske bobule, známe už v starej Číne, kombinujú citrusové a korenisté chute. Sú ideálne k rybám, foie gras, čokoláde, jahodám alebo ananásu.
Skvele sa hodia k bielym mäsám a hydine pečenej v rúre s krátkymi šťavami. Túto jemne drvenú bobuľu je najlepšie použiť pri podávaní pokrmu. Pozor, pri príprave ju nezahrejte na príliš vysokú teplotu, pretože by mohla zhorknúť.
Pridajte ju na panvicu so zelenou špargľou. Skvele dopĺňa napoly uvarené kačacie foie gras v terine. Vhodná je aj k pečenej kambale, ktorú zahalí do mäsovej šťavy. Zlepšuje prípravu duseného hovädzieho mäsa, napríklad hovädzích líčok.
Zvýrazňuje jemnú guaranovú čokoládu.
Vyniká silnou arómou limetky a kumquatu, ktoré sa rozvíja do podmanivých tónov sušených kvetov a vzácnej drevitej kôry. Silný a štipľavý nádych dodáva chuť zrelých citrusových plodov, všetko zahalené prekvapivými tónmi višní, pripomínajúcimi belgické pivo Kriek.
Podrobný popis
Dodatočné parametre
Kategória: | Bylinky, soli, zmesi na šaláty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.025 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.