Lahodný extra panenský olivový olej s príchuťou chilli papričky, výsledok súčasného lisovania olív a chilli papričky a následného vylúhovania, aby bol olivový olej ešte intenzívnejší.
Na rodinnom statku Ursini v Abruzze rastú olivovníky vedľa citrónovníkov, ako aj bazalka, čierne korenie, cesnak a ďalšie aromatické rastliny, ktoré boli vysadené pozdĺž olivového hája.
Pri výrobe olivového oleja sa čerstvé korenie jednoducho pridá do koláčika. Olivový olej, ktorý sa získa, si prirodzene zachováva plnú aromatickú paletu korenia. Po vylisovaní necháme olivový olej, už ochutený papričkami, vylúhovať, aby bol intenzívnejší. Potom sa filtruje.
Bolo to syn rodiny, ktorý hrdosťou prevzal dvesto ročnú rodinnú spoločnosť, zodpovednú za každoročné hľadanie dokonalé rovnováhy pre získanie tohto extra panenského olivového oleja s chilli.
Gurmánske párovanie: Marinády a omáčky, bruschetta, polievky, mäso, ryby.