Doprava nad 100€ zadarmo

Čierne korenie z Madagaskaru NÁPLŇ

Neohodnotené

Pôvod: Madagaskar

Veľmi pikantný čierny pepř, ktorý skvelo ukrýva svoje drevité a ovocné tóny. Ideálny na biele mäso, gratinované jedlá a cestoviny alebo na jednoduchý šalát z paradajok! Skvele ladí s pečeným červeným mäsom alebo rybou opečenou na masle na koži s tymianom a bobkovým listom.

Vhodný k pečenej morskej rybe s opraženými zemiakmi Charlotte. Oživí pečený hovädzí steak s korenistou šťavou. Parfumuje teľacie rizoto laquerované jemnými koreninami.

Jemne korení čerstvý ovčí syr s bylinkami. Zvyšuje chuť pečeného ananásu s kvalitným rumom z Antíl. Tento peper prináša jemné tóny jemných korenín, ktoré pripomínajú klinčeky v náleve, alebo sa miešajú s vôňami spálených byliniek a garrigue.

Na jazyku má jemnú textúru, ktorá sa mení na jemné a teplé tóny zvýraznené sviežim a osviežujúcim záverom.

€6
Dostupnosť: Skladom (>5 ks)
Čierne korenie z Madagaskaru NÁPLŇ
Neohodnotené
Garancia kvality
Overené produkty z poctivých surovín
Doručenie do 5 dní
Rýchle doručenie
Do 72 hodín po celom Slovensku
Eco-friendly
Zelené riešenia s ohľadom na prírodu
Darček zdarma
Pôvod z Francúzska
Priamo od výrobcov

Podrobný popis

Krajina pôvodu:
Francúzsko

Zloženie:
Madagaskarský peper

Informácie o výrobcovi:
POPOL SAS

Informácie o distribútorovi:
Aux Champs Gaulois

Dodatočné parametre

Kategória: Bylinky, soli, zmesi na šaláty
Hmotnosť: 0.05 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Popol SAS je francúzska spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu a distribúciu rôznych kvalitných produktov v oblasti potravín a nápojov. Okrem ovocných štiav a nektárov ponúka aj rôzne gurmánske a delikatesné výrobky, vrátane ochutených octov, nealkoholických nápojov a ďalších špecialít. Značka je známa svojím záväzkom k vysokým štandardom kvality a dôrazu na prírodné zložky, čo sa odráža v chuti a výživových hodnotách jej výrobkov. Popol SAS sa tiež angažuje v inováciách a trvalo udržateľnom prístupe k výrobe, pričom sa snaží spájať tradíciu s modernými trendmi v gastronómii.