Doprava nad 100€ zadarmo

Brandade z tresky

Neohodnotené

Brandade z tresky je známa svojou krémovou textúrou a jedinečnou chuťou.

Tento recept je pripravený z kvalitných surovín pre autentický chuťový zážitok. Treska sa odsolí a uvarí v pare, následne sa zaleje mliekom, olivovým olejom, cesnakom, bielym vínom, korením, petržlenovou vňaťou a muškátovým orieškom.

Brandade z tresky je kompletný pokrm, ktorý možno podávať teplý aj studený. Je ideálny na rodinné jedlo alebo ako aperitív s priateľmi.

Tu je niekoľko návrhov na servírovanie:

  • Podávajte horúce s dusenými zemiakmi alebo grilovanou zeleninou.

  • Podávajte vychladené s toastom alebo krekrami.

  • Použite ako polevu na cestoviny alebo pizzu.

€10
Dostupnosť: Skladom (>5 ks)
Brandade z tresky
Neohodnotené
Garancia kvality
Overené produkty z poctivých surovín
Doručenie do 5 dní
Rýchle doručenie
Do 72 hodín po celom Slovensku
Eco-friendly
Zelené riešenia s ohľadom na prírodu
Darček zdarma
Pôvod z Francúzska
Priamo od výrobcov

Podrobný popis

Krajina pôvodu: Francúzsko

Zloženie: Solená treska (RYBA) 60 %, repkový olej, MLIEKO, voda, cesnak, olivový olej, BIELE VÍNO (obsahuje siričitany), biele korenie, petržlenová vňať, muškátový oriešok.

Vyrobené v dielni, kde sa používajú siričitany, horčica, ryby, sezam a orechy.

Návod na použitie/skladovanie: Uchovávajte v chlade

Informácie o výrobcovi: Popol SAS

Informácie o distribútorovi: Aux Champs Gaulois s.r.o.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola

Popol SAS je francúzska spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu a distribúciu rôznych kvalitných produktov v oblasti potravín a nápojov. Okrem ovocných štiav a nektárov ponúka aj rôzne gurmánske a delikatesné výrobky, vrátane ochutených octov, nealkoholických nápojov a ďalších špecialít. Značka je známa svojím záväzkom k vysokým štandardom kvality a dôrazu na prírodné zložky, čo sa odráža v chuti a výživových hodnotách jej výrobkov. Popol SAS sa tiež angažuje v inováciách a trvalo udržateľnom prístupe k výrobe, pričom sa snaží spájať tradíciu s modernými trendmi v gastronómii.